Ahlmanns Allé 7 • 2900 Hellerup • tlf.:3962 8400 • email: hammer@hammerbolig.dk
      Forside           Soge bolig           Salærtakster       Køberkartotek   Profil             Links         Spanien        Projekter      

Salærtakster

Medsalg
Salær kr. 27.950,00 incl. moms

Tid er penge - også for ejendomsmægleren. Derfor er Medsalg et godt alternativt tilbud til de sælgere, som ønsker at aflaste ejendomsmægleren tidsmæssigt ved selv at forestå de helt ordinære fremvisninger af boligen; typisk stå for et "Åbent hus"-arrangement om søndagen. Medsalg har samtidig den fordel, at en køber kan få svar på mange praktiske spørgsmål med det samme. Spørgsmål som sælger selv er den bedste til at besvare. Hvordan er det med børn på vejen? Hvordan er naboerne og skolen? Hvor er der bedst at handle?  Og mange andre lignende spørgsmål.

Din ejendom bliver annonceret på boligsiden, boliga samt hos home,edc,danbolig,nybolig,realmæglerne,estate. Ingen udgift til fotograf og til salg skilte.Alle telefonhenvendelser sker til os. Sælger har således intet besvær med selve annonceringen på internettet. Sælger skal kun stå for de helt ordinære fremvisninger incl. åbne huse om søndagen. Når køberen er fundet, overtager vi sagen totalt og gennemfører handelen på helt normal måde incl. udfærdigelse af købsaftalen og eftersagsbehandlingen.

Totalsalg
Salær kr. 37.950,00 incl. moms

Totalsalg er et salg, hvor vi sørger for boligsalget fra A-Z, incl. samtlige fremvisninger.
Totalsalg er velegnet for de sælgere som ikke orker fremvisningerne, men helst vil have at ejendomsmægleren står for denne del af salgsarbejde. Oplyste salær er incl. kørsel. OpOpOplysteOtNævntoKøberne beAmftInIntet opstOpartsgebyntet opstartsgebyr

NettoSalg
Salær kr. 12.375,00 incl. moms

Sommetider har en boligejer selv fundet en køber til sin bolig. Sammen er de blevet enige om en pris og har aftalt, hvad der skal medfølge i handlen. Situationen kan eksempelvis opstå, når forældre ønsker at sælge deres hus eller en lejlighed til et barn, eller når naboer eller kolleger vil handle med hinanden.

Står du i den situation, varetager vi alt det formelle papirarbejde.

Denne salgsmodel kalder vi for NettoSalg, grundet vores prissætning på salæret.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk.

cvr. nr. 68 14 91 18

Medlem af Ejendomsmæglernes Landsorganisation. ELO

 

 

Ahlmanns Allé 7 • 2900 Hellerup Tlf.: 39 62 84 00 • E-mail:hammer@hammerbolig.dk • www.hammerbolig.dk