Ahlmanns Allé 7 • 2900 Hellerup • tlf.:3962 8400 • email: hammer@hammerbolig.dk
      Forside           Soge bolig           Salærtakster       Køberkartotek   Profil             Links         Spanien        Projekter      

Salærtakster

for den prisbeviste boligsælger

Det er næsten umuligt at finde ejendomsmæglernes salærtakster på deres hjemmesider. Vi har nogle salærtakster der tåler sammenligning, og det er vi stolte af.

GODE TILBUD

Medsalg

SALÆR kr. 19.750,- incl. moms

Tid er penge - også for ejendomsmægleren. Derfor er Medsalg et godt alternativt tilbud til de sælgere, som ønsker at aflaste ejendomsmægleren tidsmæssigt ved selv at stå for fremvisningerne. Medsalg har samtidig den fordel, at en køber kan få svar på mange praktiske spørgsmål med det samme. Spørgsmål som sælger selv er den bedste til at besvare. Hvordan er det med børn på vejen? Hvordan er naboerne og skolen? Hvor er der bedst at handle?  Og mange andre lignende spørgsmål.

Din ejendom bliver annonceret på Danmarks mest søgte internetportaler boligsiden.dk og boliga.dk

Ingen udgift til fotograf. Alle telefonhenvendelser sker til os. Sælger har således intet besvær med selve annonceringen på internettet. Når køberen er fundet, så overtager vi sagen og gennemfører handlen på helt normal måde incl. udfærdigelse af købsaftale og eftersagsbehandling.

Totalsalg

Salær kr. 34.750,- incl. moms

Totalsalg er et salg, hvor vi sørger for boligsalget fra A-Z, incl. samtlige fremvisninger.
Totalsalg er velegnet for de sælgere som ikke orker fremvisningerne, men helst vil have at ejendomsmægleren står for denne del af salgsarbejde. Oplyste salær er incl. fotos på nettet.

 

OplysteOtNævntoKøberne beAmftInIntet opstOpartsgebyntet opstartsgebyr

 

 

 

 

 

Ahlmanns Allé 7 • 2900 Hellerup Tlf.: 39 62 84 00 • E-mail:hammer@hammerbolig.dk • www.hammerbolig.dk