Ahlmanns Allé 7 • 2900 Hellerup • tlf.:3962 8400 • email: hammer@hammerbolig.dk
      Forside           Søg bolig          Sælge bolig      Køberkartotek   Profil             Links         Spanien        Projekter      

Medsalg - uanset salgspris/ejendomstype

Tid er penge - også for ejendomsmægleren. Derfor er Medsalg et godt alternativt tilbud til de sælgere, som ønsker at aflaste ejendomsmægleren tidsmæssigt ved selv at forestå de helt ordinære fremvisninger af boligen; typisk stå for et "Åbent hus"-arrangement om søndagen. Medsalg har samtidig den fordel, at en køber kan få svar på mange praktiske spørgsmål med det samme. Spørgsmål som sælger selv er den bedste til at besvare. Hvordan er det med børn på vejen? Hvordan er naboerne og skolen? Hvor er der bedst at handle?  Og mange andre lignende spørgsmål.

Din ejendom bliver annonceret på boligsiden, boliga samt hos home,edc,danbolig,nybolig,realmæglerne,estate. Ingen udgift til fotograf.Alle telefonhenvendelser sker til os. Sælger har således intet besvær med selve annonceringen på internettet. Sælger skal kun stå for de helt ordinære fremvisninger incl. åbne huse om søndagen. Når den rigtige køber melder sig, overtager vi sagen totalt og gennemfører handelen på helt normal måde incl. udfærdigelse af købsaftalen og eftersagsbehandlingen.

*Salær: 19.000,00 kr. incl. moms.

Totalsalg - uanset salgspris/ejendomstype

Totalsalg er et salg, hvor vi sørger for boligsalget fra A-Z. Ejendomsmægler fremviser boligen.

*Salær: 29.000,00 kr. incl. moms. IntetInIntet opstartsgebyrIntet opstartsgebyr

Selvsalg - uanset salgspris/ejendomstype

Sommetider har en boligejer selv fundet en køber til sin bolig. Sammen er de blevet enige om en pris og har aftalt, hvad der skal medfølge i handlen. Situationen kan eksempelvis opstå, når forældre ønsker at sælge deres hus eller en lejlighed til et barn, eller når naboer eller kolleger vil handle med hinanden.

Står du i den situation, varetager vi alt det formelle papirarbejde.

*Salær: 5.000,00 kr. incl. moms.

*Samtlige nævnte salærtakster er kun gældende indtil d. 31.12.2018.

Gratis Annoncering

Som eet af de meget få ejendomsmæglerfirmaer, kan du annoncere din bolig på vores hjemmeside helt gratis.

og tryk efterfølgende på:

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk.

cvr. nr. 68 14 91 18

Medlem af Ejendomsmæglernes Landsorganisation. ELO

 

 

Ahlmanns Allé 7 • 2900 Hellerup Tlf.: 39 62 84 00 • E-mail:hammer@hammerbolig.dk • www.hammerbolig.dk